Mijn eerste bullet journal

Ik zag deze week op Instagram overal bullet journals voorbij komen. Wat een leuke trend is dat zeg! Je kunt zelf je agenda samenstellen, helemaal zoals jij dat wilt. Maar naast agenda is het ook je to-do lijstje, je planner en alles wat jij wilt dat het is. Het enige wat je (in principe) nodig hebt is een notitieboekje en een pen. Als je echter de kunstwerken na wilt maken zoals ze op Instagram staan, heb je ook wat ander schrijfgerei nodig, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Ik besloot daarom om een bullet journal aan Sinterklaas te vragen. Zoals jullie op Facebook en Instagram zagen, had ik netjes mijn schoen gezet met daarin een wortel voor Amerigo.

sinterklaas

Ik kreeg van Sinterklaas de keuze tussen onderstaande notitieboekjes en vroeg jullie op social media welke jullie zouden kiezen. Ik vond beide boekjes even mooi. Gelukkig maakte mijn moeder de keuze makkelijk, want zij wilde graag de goudkleurige. Het is voor mij dus de roze geworden!

IMG_20171206_181207_903

Ik vond het wel leuk om wat kleur toe te voegen aan mijn bullet journal, dus ik heb meteen wat schrijfgerei voor erbij gehaald.

IMG_20171208_180836_292

Toen ik eenmaal alles in huis had, kon ik aan de slag. Ik zag op Instagram een bullet journal challenge voorbij komen, dus ik besloot eraan mee te doen zodat ik meteen inspiratie kon opdoen. De eerste opdracht voor deze challenge was het maken van een Key pagina. Hieronder zie je hoe mijn Key pagina is geworden.

IMG_20171207_143953_801

Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind om met de bullet journal bezig te zijn. Het geeft rust in je hoofd als je weet dat alles goed georganiseerd en gepland is. Zeker als je bezig bent met het opzetten van twee blogs: La Green Vie en La Green Cuisine en hun social media pagina’s. Af en toe kan het dan behoorlijk hectisch worden en dan is het fijn om georganiseerd te werk gaan.

Nu is het tijd voor weekend! Met een paar vriendinnen gaan we een pizza-pyjamaparty houden, super leuk. Foto’s en het verslag hiervan zullen volgende week verschijnen. Net als meer over mijn bullet journal en de voorbereidingen voor kerst. Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

 

8 gedachtes over “Mijn eerste bullet journal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s