Meidenweekend in Utrecht

Afgelopen weekend had ik met drie vriendinnen die ik nog van mijn studententijd ken een meidenweekend. Het was super gezellig! Ze kwamen zaterdagmiddag naar mij toe en na wat te hebben gedronken, zijn we met zijn allen boodschappen gaan doen voor het avondeten. We gingen namelijk in een pizzarette mini pizza’s bakken aan tafel. We maakten zelf pizzadeeg en kochten allerlei soorten beleg en sauzen. We kozen voor de standaard tomatensaus, maar kochten ook crème fraîche, pesto en barbecuesaus. Mijn favoriet was toch wel de crème fraîche! Verder kochten we verschillende soorten vlees, vis, kaas en groenten om op de pizza’s te doen. Hieronder zie je een gedeelte van het assortiment.

Processed with VSCO with  preset

Het leuke hieraan is dat je elke pizza weer anders kan beleggen. Keuzes maken is voor mij altijd lastig, dus dit was ideaal! Na het beleggen gaan de pizza’s de oven in en dan is het wachten tot ze klaar zijn.

Processed with VSCO with  preset

Hieronder zie je een voorbeeld van één van mijn mini pizza’s. Na het eten, gingen we film kijken met zijn vieren. Aangezien het een meidenavond was, moest het natuurlijk een romantische chickflick film worden. We kozen voor 27 dresses. Een film die de meesten van ons al vaker hadden gezien, maar het blijft een leuke film. De film gaat over Jan (Katherine Heigl). Ze is jong, single en woont in New York. Ze is al 27 keer bruidsmeisje geweest, maar hoopt stiekem dat zij de volgende is. Als een journalist een artikel wil schrijven over Jane’s jurken en haar leven als bruidsmeisje, loopt er van alles mis. Maar uiteindelijk verandert haar hele leven. Na de film hebben we nog tot diep in de nacht zitten kletsen.

Processed with VSCO with  preset

Zondag hebben we eerst uitgeslapen. Daarna hebben we uitgebreid ontbeten en de plannen van de dag doorgenomen. We zouden eigenlijk een ‘moordtocht’ door Utrecht doen, maar aangezien het weer niet helemaal meezat, zijn we maar een wandeling door de sneeuw gaan maken. Het was zo mooi en leuk om door de sneeuw te wandelen! Hebben jullie ook een beetje kunnen genieten van de sneeuw?

sneeuw

Toen we weer thuis waren van onze wandeling hadden we het koud en hadden we zin in iets warms. We hebben daarom warme chocomel met slagroom gemaakt. Om het helemaal lekker te maken, deden we ook nog wat marshmallows op de slagroom, heerlijk!

chocomel

Daarna hebben we nog zitten kletsen en samen gegeten en kwam het weekend helaas weer tot een einde. Het weekend gaat altijd zo snel voorbij! Hoe was jullie weekend?

2 gedachtes over “Meidenweekend in Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s