De kerst komt eraan!

Hebben jullie ook al zo’n zin in Kerstmis? Ik vind het zo gezellig al die glitters, lampjes en andere versieringen in huis! Stiekem vind ik de kerstmuziek op Skyradio ook heerlijk om te luisteren, ook al hoor je elke dag tien keer dezelfde liedjes voorbij komen.

Ook als je buiten loopt, zie je overal de mooiste versieringen terug. Utrecht is in ieder geval hartstikke mooi versierd! Hoe is dat waar jij woont? Afgelopen week liep ik op Utrecht Centraal en zag ik deze prachtige lampjesboom, mooi toch?

2017-12-09 12.49.23 1.jpg

Wij hebben zelf de kerstboom al opstaan. Het is de eerste boom die ik zelf kocht een paar jaar geleden toen ik nog in mijn studentenwoning woonde. Het is dus best een kleine boom, maar ik zet hem altijd op een tafeltje, dan valt het best mee. Misschien wil ik volgend jaar wel een grotere boom kopen, dan kan deze kleine in de eetkamer staan. Het voordeel van deze boom is wel dat de lampjes er al standaard inzitten, ideaal!

kerstboom.jpg

Ik kocht een paar jaar geleden toen ik de boom kocht, ook meteen alle versieringen. Ik vind ze nog steeds even mooi als toen ik ze kocht, dus ik gebruik ze nog steeds. Mijn favoriete versiering zie je op de foto hieronder. Merk je al dat ik van glitter houd? Ik ben wel benieuwd naar jouw favoriete kerstversiering!

2017-12-15 12.45.09 2.jpg

Naast de boom, hebben we ook een kerstslinger met lampjes over de vensterbank liggen en van die leuke Amerikaanse kerstsokken ophangen.

2017-12-15 12.45.09 1.jpg

Ik ben dus al helemaal in de kerstmood! Wel gek aangezien we gisteren met de familie nog een (verlate) Sinterklaassurprise hebben gedaan. Het blijft altijd lastig om iedereen op hetzelfde moment op dezelfde plek te krijgen, vandaar dat wij het dit weekend pas hebben gedaan. Over de surprises, de cadeautjes, de pepernoten en de dag zelf lees je meer in mijn volgende blog.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s