Oud & Nieuw

Dit is een van mijn laatste blogposts van 2017! Het jaar is zo snel voorbij gegaan (ik weet het, cliché, maar echt waar). Geldt dat voor jullie ook of is dat alleen maar mijn beleving? Er is ook zoveel gebeurd het afgelopen jaar. Ik ben gestart met twee blogs La Green Cuisine en La Green Vie en de bijbehorende Facebook en Instagram pagina’s.

Verder heb ik in 2017 veel gereisd. Ik ben naar Marrakech, Praag, Parijs en de Verenigde Staten (New York, Washington, Niagara Falls, Baltimore en Philadelphia) geweest. Allemaal mooie reizen en ervaringen die ik niet had willen missen. Op welke mooie belevenissen van 2017 kijk jij terug?

Gelukkig hebben we nog een paar dagen in 2017 en een feestje tijdens oud en nieuw in het vooruitzicht! Ik ben nog steeds in Parijs en zal ook oud en nieuw hier vieren met mijn vriend. Mijn familie is inmiddels weer terug naar huis. Wij gaan er dan ook lekker met zijn tweeën een gezellige avond van maken. Waarschijnlijk met lekkere hapjes, een beker Ben & Jerry’s, een goede horrorfilm, de leuke hoedjes hieronder, sterretjes en onze hamster Kuifje. Niks spectaculairs, maar als je ver van elkaar vandaan woont wil je het liefste samen zijn. Wist je trouwens dat vuurwerk verboden is in Frankrijk? Het is zo gek om niemand buiten te zien om 12.00 uur! Het is dan ook zo stil voor mijn gevoel. Wat zijn jouw plannen voor oud en nieuw?

Processed with VSCO with  preset

Jullie hebben nog één blog van mij tegoed in 2017 en dat is het overzicht van mijn bullet journal van de maand januari. Die zal morgen verschijnen, precies op tijd voor het nieuwe jaar. In het nieuwe jaar hoor je van mij hoe mijn oud en nieuw is verlopen.

Wil je die blog en andere blogs niet missen? Schrijf je dan in voor een mail alert op de homepage.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s