Bullet journal januari

Dit is mijn allerlaatste post van 2017! Jullie weten al wat ik ga doen met oud en nieuw dus het leek me leuk om af te sluiten met mijn bullet journal voor januari. Een nieuw begin voor het nieuwe jaar.

Ik heb voor januari een winters thema aangehouden met sneeuwvlokjes, zwart, blauw en zilvertinten. Dit is mijn spread voor januari. Welk thema heb jij gekozen voor januari?

Processed with VSCO with  preset

Na mijn spread, volgt het maandoverzicht van januari. Hier schrijf ik belangrijke afspraken en verjaardagen in. 16 januari is mijn eigen verjaardag, dat is al bijna jeej!

Processed with VSCO with  preset

Na het maandoverzicht, volgen de weekoverzichten van de verschillende weken. Ik heb hierbij dezelfde methode aangehouden als in december. Ik denk echter dat ik het voor februari ga aanpassen, omdat ik de ruimte iets te smal vind. Hoe heb jij het weekoverzicht ingedeeld?

Processed with VSCO with  preset

Na de weekoverzichten, volgen mijn social media planners voor La Green Cuisine en La Green Vie. Ik vind deze planners echt ideaal! Ik wil ook nog een tracker maken om het aantal bezoekers en views van mijn pagina’s en social media bij te houden. Houd jij dat ook bij? Ik ben benieuw hoe 🙂

bujojan2

Ten slotte heb ik nog mijn to do pagina voor januari. Op deze pagina houd ik bij wat ik deze maand moet doen en kopen. Daarnaast houd ik hier mijn ideeën en notities bij. Ten slotte schrijf ik hier op waar ik nog op wacht en welke punten ik wil meenemen naar volgende maand.

bujojan

Nu ga ik bedenken hoe ik februari wil inrichten. Ik ga sowieso op zoek naar een andere indeling voor het weekoverzicht. Ik denk dat ik als thema Valentijn ga doen, lekker cliché, maar ach wel leuk toch?

Zoals je ziet ben ik klaar voor 2018. Ben jij er ook al klaar voor? Ik wens al mijn volgers een fijne jaarwisseling toe en ik zie jullie graag hier terug in 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s