Meidenweekend Limburg/Brabant

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, kom ik oorspronkelijk uit Heerlen, maar ik woon al 10 jaar in Utrecht. Ik heb wel nog een vriendinnengroepje in Limburg wonen dat ik nog regelmatig zie. Naar mijn zin helaas niet vaak genoeg, maar dat maakt het extra leuk als we elkaar weer zien. Afgelopen weekend hebben we elkaar weer gezien. 

Zaterdag

Zaterdag hebben we met de meiden That’s You gespeeld. Dat is een super grappig spel op de Playstation. Het is een quiz waarbij de vragen betrekking hebben op de deelnemers. Een voorbeeld van de vragen is: “Wie zoent er met vreemden op de kermis?”. Alle deelnemers moeten dan iemand kiezen en als jij degene kiest die het vaakst is gekozen krijg je daar punten voor. Je begrijpt: hilarisch!

Van veel lachen krijg je honger, dus we hebben frietjes gehaald, dat kan af en toe zo lekker zijn! Na het eten hebben we nog de hele avond zitten kletsen en lachen.

Zondag

Zondag hebben we eerst een beetje uitgeslapen en op het gemak ontbeten. Daarna zijn we met de trein naar Eindhoven gegaan om te winkelen. Toen we in Eindhoven waren, zijn we begonnen met een warme chocomel met slagroom.Processed with VSCO with  preset

Daarna was het tijd om echt te gaan winkelen. Steden met een Primark zijn voor mij altijd gevaarlijk.. ik kan daar uren rondlopen en zakken geld uitgeven aan pyjama’s, sloffen, dekentjes, kussentjes en sokken. Gelukkig heb ik me deze keer in kunnen houden. Verder zijn we onder andere nog bij de Rituals geweest waar ze sale hadden. Ik wilde al heel lang de Woody Vanilla geurstokjes kopen en aangezien ze uit de collectie gaan, 😦 waren ze nu met 30% afgeprijsd. Ik kon ze dus niet laten staan.

Toen ik met oud en nieuw in Parijs was, heb ik geen oliebollen kunnen eten en daarna heb ik er geen meer gevonden tot ik ze in Eindhoven tegenkwam, yes!! Er stond een soort winter wonderland met onder andere een schaatsbaan, een carrousel en een oliebollenkraam. De oliebollen waren ook nog super lekker. Processed with VSCO with  preset

Toen we eenmaal alles hadden gekocht wat we wilden kopen, zijn we een hapje gaan eten bij De Vrienden. Het was best lekker, je kon voor €20 een driegangenmenu samenstellen. Ik ging voor de gefrituurde uienringen als voorgerecht, kipsaté als hoofdgerecht en vanillemousse met Bastogne als toetje. Dat toetje ga ik zelf ook eens proberen te maken, hartstikke lekker!

Na het eten en een super leuk weekend was het tijd om afscheid te nemen en weer naar huis te gaan. Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s